Винкел усилен

 Текома ЕООД - Крепежни Елементи 2015

 

модел код a [mm] b [mm] c [mm] дебелина [mm] брой в опаковка
винкел усилен 100707050 70 70 50 2,5 25
винкел усилен 100909065 90 90 65 2,5 25
винкел усилен 101001009 100 100 90 2,5 25
винкел усилен 101251256 125 125 65 2,5 25
винкел усилен 107513090 75 130 90 2,5 25
винкел усилен 109016590 90 165 90 2,5 25